Το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ και εμείς στην GGA το γνωρίζουμε πολύ καλά!
Έτσι φροντίσαμε για τις/τους gamers να το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον, πιο διασκεδαστικό, πιο παραγωγικό.
Το πρόγραμμα είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο που στην ροή του παράλληλα με την διασκέδαση, δίνει την ευκαιρία για γνώση και ανάπτυξη των soft skills.
3 θεματικές με τη μεγαλύτερη ζήτηση και απήχηση σας συντροφεύουν από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου.

Esports Management & Professional Gaming

12ωρο Management με τον διακεκριμένο gamer Μάριο Μπιτσικόκο.
Εισηγητής και εκπαιδευόμενοι γίνεστε μία ομάδα και παρέα κάνετε μία διαδρομή από το χθες των Esports στο σήμερα. Ένα δημιουργικό workshop για το gaming, την σπουδαιότητα του coaching, τις πρώτες επαγγελματικές ομάδες, τις μικρές και μεγάλες διοργανώσεις, τα έπαθλα. Επίσης, για τη σημασία και βαρύτητα στη χρήση των Social Media, καθώς και για τις δημοφιλείς πλατφόρμες επιλογής.

Mindfulness

6 ώρες με τον πλέον κατάλληλο εισηγητή. Ο Γιάννης Αγκοπιάν με μεταπτυχιακό στις Κοινωνικές Επιστήμες Αθλητισμού & Ψυχολογίας, σας μαθαίνει πώς να χαράζετε την ασφαλέστερη διαδρομή με στόχο την νίκη. Με τις τεχνικές του mindfulness, μαθαίνετε πως να εστιάζετε στη συγκέντρωση για καλύτερη απόδοση, την εξάσκηση προσοχής, την ισορροπία μεταξύ ποιότητας και ποσότητας.
Κλείνοντας, τη σκυτάλη δίνει στο Mentality, όπου ο Σταύρος Σταυρακίδης μοιράζετε μαζί σας εμπειρίες, γνώσεις και tips, όπως, πως να διατηρήσετε τη θέση υπεροχής και πως ο ρόλος πρότυπο θα εμπνεύσει νεότερους gamers.

Concept Art

5 ώρες με τη βραβευμένη Βιβή Μαρκάτου, είναι αρκετές για να δημιουργήσετε το δικό σας portfolio με τους αγαπημένους σας ήρωες, εστιάζοντας στο σχεδιασμό τους με αναφορές και επεξηγήσεις στην οπτική εξιστόρηση. Οι χαρακτήρες πρωταγωνιστούν στα παιχνίδια και αποδίδουν μέσα από τους ρόλους τους την ιστορία. Έτσι η αποτύπωση είναι σημαντική. Το πως θα αποδοθεί η έκφραση στα πρόσωπα τους, η κίνηση, η ενδυμασία, τα χρώματα, είναι ένα από τα κλειδιά επιτυχίας των games.

Summer Gaming Activities!

Ένα πρόγραμμα που σας μαθαίνει πως να εξασφαλίσετε μία θέση στην Game Industry!