fbpx
loader
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Γίνε Social Media - Content Creator

Τι είναι o Content Creator;

Ο Content Creator είναι ο δημιουργός ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού υλικού το οποίο μπορεί να εκφραστεί και παρουσιαστεί μέσω οποιουδήποτε καναλιού.
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής καριέρας και εισοδήματος και σχετίζεται με το ψηφιακό υλικό. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι livestreams, blogs, φωτογραφίες, μπροσούρες, άρθρα… οτιδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί και να διατεθεί στο κοινό.
Ο Content Creator είναι ένα επάγγελμα με τεράστια ζήτηση, από αυτόν που θέλει να τρέξει τη δική του επιχείρηση και να την κοινοποιήσει στο διαδίκτυο, έως τον influencer.
Μπορεί να λειτουργήσει σαν πλήρης ή μερική απασχόληση για όποιον επιθυμεί να εργάζεται remotely από τον χώρο επιλογής του.

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών ως ένας από τους σημαντικότερους τομείς ψυχαγωγίας, περιλαμβάνει δεκάδες κλάδους και χιλιάδες θέσεις εργασίας παγκοσμίως, με το μάρκετινγκ να έχει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία εσόδων.
Ο Social Media-Content Creator στη Video Game Industry, είναι αυτός που με το κατάλληλο περιεχόμενο μπορεί να εξασφαλίσει τόσο την ανατροφοδότηση των καταναλωτών όσο την εισροή νέου πελατολογίου.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε

  • τις αρχές και τις βάσεις του ψηφιακού Μάρκετινγκ
  • πως εξασφαλίζουμε μία υγιή σχέση με τον κόσμο των Social Media, προστατεύοντας το προφίλ μας και το περιεχόμενο των αναρτήσεων μας
  • πως να διαχειριζόμαστε πλατφόρμες ψηφιακού υλικού (Canva και άλλα online sources ασφαλής εμπορικής χρήσης)
  • δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας και ανατροφοδότησής της
  • παρουσίαση εργασιών στο τμήμα και άμεση αξιολόγηση από την εισηγήτρια

Το σεμινάριο διεξάγεται διαδικτυακά, είτε ατομικά είτε ομαδικά, μέσα από την πλατφόρμα του ΖΟΟΜ για τρεις εβδομάδες.
Στη ροή του βιντεοσκοπείται παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης σε χρόνο που τους εξυπηρετεί, σε περίπτωση απουσίας τους σε κάποιο από τα μαθήματα. Η ύλη καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα βρίσκεται σε ιδιωτική ομάδα την οποία δημιουργεί η εισηγήτρια και θα είναι διαθέσιμη από την έναρξη έως και ένα μήνα μετά τη λήξη του προγράμματος, αυστηρά και μόνο για τους συμμετέχοντες κάθε εκπαιδευτικού κύκλου.
Οι τέσσερις ώρες είναι προγραμματισμένες, από δύο ώρες μία φορά την εβδομάδα, χωρίς υποχρεωτική παρουσία.
Το τελευταίο μάθημα (μία ώρα) υλοποιείται με υποχρεωτική παρουσία, καθότι αφορά στην εξέταση-παρουσίαση των εργασιών κάθε συμμετέχοντα. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η συμμετοχή όλων, συμφωνείται μεταξύ εισηγήτριας και συμμετεχόντων εκ νέου κοινός χρόνος.

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις στον κόσμο του ψηφιακού Μάρκετινγκ είναι εδώ!
Διάλεξε τον δρόμο της επιτυχίας και χτίσε τη δική σου επιχείρηση σαν Content Creator ή κάνε αίτηση στην εταιρία των ονείρων σου με αυτοπεποίθηση!
Παρακολούθησε αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα διαχείρισης και προώθησης υλικού στις πλατφόρμες των Social Media – Focus στις πλατφόρμες Instagram, X (Twitter), TikTok, Facebook.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποστέλλεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Συντονίζει η Βιβή Μαρκάτου (B.A Theatrical Studies, Graphic Artist, M.Sc Computer Animation).

Περισσότερα για την Βιβή Μαρκάτου μπορείτε να βρείτε στο blog της
  • Την περίοδο 15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα διεξάγονται ατομικά σε χρόνους που εξυπηρετούν κάθε ενδιαφερόμενο-νη
  • Νέο τμήμα θα ανακοινωθεί 1η Σεπτεμβρίου

Διάρκεια προγράμματος : 5 ώρες
Αριθμός συμμετεχόντων : 15 άτομα

Κόστος συμμετοχής σε τμήμα : 110€
Κόστος συμμετοχής ατομικού μαθήματος:  200€

Κράτηση Θέσης (Προκαταβολή) : 30€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!