loader

Το Concept Art και η εξωστρέφεια του

Ένα τρίπτυχο πρόγραμμα προστίθεται στην εκπαιδευτική γκάμα της GGA για κάθε ενδιαφερόμενο με στόχο τη δημιουργία εικόνας και την ανάδειξη της στο ψηφιακό μάρκετινγκ.
Η ύλη βασίζεται σε τρία σεμινάρια ο συνδυασμός των οποίων αποδίδει ολοκληρωμένη γνώση.

Οι θεματικές και οι τρεις “μιλούν” για τέχνη!
Το Concept Art είναι η τέχνη της δημιουργίας της εικόνας, της δημιουργίας του portfolio.
Το Content Creator είναι η τέχνη της επικοινωνίας και της δημιουργίας ικανοποιημένου πελατολογίου.
Το Fan Art είναι η τέχνη της εξειδίκευσης της εικόνας.

Ο δημιουργός που έχει αποτυπώσει την τέχνη του στο portfolio του μπορεί να είναι ο ίδιος που θα το κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό.

Μέσω της ενότητας του Concept Art – με ένα ιδιαίτερα ρεαλιστικό στυλ – αποδίδονται σχεδιαστικά, συναρπαστικοί και εμβληματικοί χαρακτήρες, περιβάλλον και πολλά δημιουργικά στοιχεία.
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο μαθημάτων ακολουθεί η ενότητα Social Media-Content Creator, όπου εμπνευσμένος ο δημιουργός των έργων μετατρέπεται σε δημιουργό της επικοινωνίας, της δημιουργίας περιεχομένου και του κατάλληλου τρόπου εξωστρέφειας. Συστήνει και προωθεί το portfolio του στο ευρύ κοινό. Θέτει τις βάσεις αλληλεπίδρασης με το πελατολόγιο του, με δυνατότητα να αποκτήσει έως και τον ρόλο του influencer.
Το τρίπτυχο συμπληρώνεται με το Fan Art, μέσω του οποίου προάγεται η ελεύθερη δημιουργικότητα των σπουδαστών, εκφράζοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους στους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Διάρκεια προγράμματος – τρόπος παρακολούθησης:
Το σεμινάριο είναι διάρκειας δώδεκα ωρών και διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα του ΖΟΟΜ για έξι εβδομάδες με δύο ώρες την εβδομάδα.
Στη ροή του βιντεοσκοπείται παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης σε χρόνο που τους εξυπηρετεί, σε περίπτωση απουσίας τους σε κάποιο από τα μαθήματα. Η ύλη καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα βρίσκεται σε ιδιωτική ομάδα την οποία δημιουργεί η εισηγήτρια και θα είναι διαθέσιμη από την έναρξη έως και ένα μήνα μετά τη λήξη του προγράμματος, αυστηρά και μόνο για τους συμμετέχοντες του εκάστοτε τμήματος.

Νέο τμήμα: έναρξη Τετάρτη 08 Νοεμβρίου, λήξη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου
Ώρες εκπαίδευσης: 19:30 – 21:30

Τα μαθήματα συντονίζει η Βιβή Μαρκάτου (Β.Α Τheatrical Studies, Graphic Artist, MSc, Computer Animation)
Η Βιβή Μαρκάτου σπούδασε γραφιστική στο ΙΕΚ Ξινή και ΔΙΕΚ Λαμίας, θεατρολογία στο ΕΚΠΑ με Erasmus στο Freie Universitaet του Βερολίνου και είναι κάτοχος MSc στο Computer Animation από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth.
Παιδική εικονογράφος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι βραβευμένη σχεδιάστρια κινουμένων σχεδίων και μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΙΒΒΥ (International Board on Books for Young People). Έχει εικονογραφήσει πλέον των 50 τίτλων παιδικών βιβλίων συμμετέχοντας ως εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια αυτοέκδοσης, εικονογράφησης και concept art, ενώ έχει σκηνοθετήσει 2 ταινίες κινουμένων σχεδίων με υποψηφιότητες στο World Film Festival των Καννών και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.
Έχει εργαστεί στο χώρο της ραδιοφωνίας και έχει τιμηθεί υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ για ένα πολιτιστικό της αφιέρωμα και παράλληλα έχει τιμηθεί για την προσφορά της σε Δήμους και Βιβλιοθήκες κατέχοντας πολλά βραβεία γύρω από τον χώρο του σχεδίου και της ζωγραφικής.
Διοχετεύει την αγάπη της στη φύση, τα ζώα και τα παιδιά γεμίζοντας τον κόσμο με χρώματα. Τον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει, να περπατάει και να ακούσει μουσική.
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.